​Klaver til stemning eller reparation hos os

Hos Vejle Piano Magasin sælger, stemmer og reparerer vi dit klaver og flygler i Vejle, Horsens, Kolding og Fredericia. Vi har gjort dette professionelt igennem 45 år. Så mangler du et sted, hvor du kan købe, få repareret og afstemt dit klaver, så er Vejle Piano Magasin de rette. 

Vi lytter til dig og dit klaver

Vi har en stor kundekreds og sælger, reparerer og afstemmer klaverer og flygler for skoler og private hjem. Behovene er ofte meget forskellige og her kender vi vores kunder så godt, at de altid kommer hjem med det rette instrument. Vi kender og værdsætter det fine instrument, som er grundlæggende for musikken. Vi kan derfor hjælpe dig med at finde det rette klaver til dig, hvad enten det er et nyt, brugt eller et digitalt klaver.

Vi kan hjælpe dig

Så hvis du skal have et nyt klaver til skolen eller hjemmet, så er du kommet til de rette. Vi har erfaringen og viden, og vi gør en dyd ud af at finde det rette klaver til dig. Vi kan udføre alle reparationer på dit klaver eller flygel. Vi udfører den bedste vedligeholdelse af klaverer og flygler ved vores franske håndpolering. 

Vi er medlem af Dansk Pianostemmer og Instrument-magerforening. Det kræver en faglig uddannelse samt en både teoretisk og praktisk bestået prøve at blive medlem af DPIF. Derfor garanterer vi veludført arbejde hver gang.

Du er velkommen til at kontakte os eller komme forbi vores butik, hvis du er interesseret i et nyt instrument.

Telefon: 40 63 08 29

E-mail: olepeter@hotmail.dk 

​Vi forhandler

Ole Peter Jørgensen​

Vesterbrogade 53​

​7100 Vejle

​Tlf: 40 63 08 29

​E-mail: olepeter@hotmail.dk

​CVR: 45067955