Stemning af dit klaver​

​Hos Vejle Piano Magasin udfører vi også stemning af klaver, da det er vigtigt, at klaveret spiller og lyder sit bedste. Vi udfører derfor regelmæssig stemning og service af dit klaver eller flygel. Vi har 45 års erfaring med klaver og flygler, så du kan trygt overlade stemningen af dit klaver til os.

Det er vigtigt at bevare instrumenters kammertone, så klaveret har den smukke klang og et præcist anslag. Derfor behøver dit instrument regelmæssig stemning og service. Da der er relativt store træk fra strengene, vil der over tid ske en gradvis udstrækning og dermed en sænkning af kammertonen, derfor skal du få udført stemning af dit klaver hos os. 

Overlad stemningen af dit klaver til os

Vi er professionelle og vil bringe instrumentet tilbage til kammertonen og justere mekanikken, tangenter, pedaler og andre bevægelige dele. Vi bruger sædvanligvis en time på at stemme et klaver, nogle gange lidt mere.​

Vi har en bred kundekreds i Vejle, Horsens, Kolding og Fredericia, som er meget forskellig og spænder lige fra familien, som bruger klaveret et par gange om året, til koncertsteder, hvor lyden skal være helt i top ved hvert eneste arrangement. Vi har derfor stor erfaring og viden inden for området af stemning af klaverer.

Akut behov for stemning af klaver eller flygel​

Skulle dit behov for stemning af klaver eller flygel opstå akut, kan vi også hjælpe dig, du skal bare kontakte os. Vi forsøger at være så fleksible som muligt, så vi er i stand til at møde de forskellige krav, vores kunder stiller.

Du kan kontakte os på telefon eller e-mail, vi besvarer din skriftlige henvendelse inden for 1-2 hverdage. Du er også velkommen til at komme ned i vores butik.

Telefon.: 40 63 08 29

E-mail: olepeter@hotmail.dk​

​Vi forhandler

Ole Peter Jørgensen​

Vesterbrogade 53​

​7100 Vejle

​Tlf: 40 63 08 29

​E-mail: olepeter@hotmail.dk

​CVR: 45067955