Reparation af klaver

Et klaver er et solidt stykke håndværk, som kan holde i mange år, men til tider er det nødvendigt med mindre eller større reparationer. Så klaveret igen kan udføre sin opgave og spille optimalt. Vedligeholdelse af klaveret er rigtig vigtigt, så det kan holde sig smukt og velfungerende.

Vi udfører alle former for reparationer​

Hos Vejle Piano Magasin udfører vi alle former for reparation af klaverer og flygler, så instrumentet igen kommer til at fungere og du kan spille igen.

Vi udfører hovedreparationer, men også mindre reparationer af klaverer. Vi udfører reparationer såsom udskiftning af klaviaturbelægning, hamre, strenge eller nye stemmenagler. Vi kan reparere alle dele af dit klaver eller flygel, så det bliver så godt som nyt igen.

Fransk håndpolering​

Hos Vejle Piano Magasin mester vi fransk håndpolering, vi har mange års erfaring med behandlingen, som giver et unikt og smukt instrument med en blank overflade. Det er vigtigt at vedligeholde overfladen på dit klaver eller flygel.​

Et klaver er ikke kun musikalsk nydelse, men også et smukt møbel, som skal plejes og passes på. Det forstår vi bedre end nogen anden. Når man skal vedligeholde ens klaver, skal det gøres efter de helt rigtige håndværksmæssige traditioner – og her er fransk håndpolering løsningen.

Så står du med et klaver, som ikke spiller som det plejede, så kan vi hjælpe dig med at få det til at spille smukt igen. Du kan kontakte os på telefon eller e-mail, vi besvarer din henvendelse inden for 1-2 hverdage. Du er også meget velkommen til at komme forbi vores butik, hvis du har brug for reparation eller vedligeholdelse af dit klaver eller flygel.

Telefon: 40 63 08 29

E-mail: olepeter@hotmail.dk​

​Vi forhandler

Ole Peter Jørgensen​

Vesterbrogade 53​

​7100 Vejle

​Tlf: 40 63 08 29

​E-mail: olepeter@hotmail.dk

​CVR: 45067955